Εταιρεία

Η εταιρεία ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ ΑΤΕΒΕ ιδρύθηκε το 1976 με την πλήρη επωνυμία "Νικόλαος Ατματζίδης ΑΤΕΒΕ Βιομηχανία Εποπτικών Μέσων Διδασκαλίας", στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας, την μελέτη, τον σχεδιασμό και την παραγωγή του Bασικού Eξοπλισμού Εργαστηριακών Εκπαιδευτικών χώρων, Αμφιθεάτρων, Αιθουσών Διδασκαλίας, Εργαστηρίων Χημείας και Ποιοτικού Ελέγχου σε Βιομηχανίες, Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Ινστιτούτα, και σε όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης, Πανεπιστήμια, Τ.Ε.Ι, Λύκεια, Τεχνικές Σχολές κ.λπ.

Η εταιρεία ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ ΑΤΕΒΕ ιδρύθηκε από τον Νικόλαο Ατματζίδη, ιδρυτή παράλληλα των Τεχνικών Σχολών "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ".Τα κεντρικά γραφεία και η μονάδα παραγωγής, άνω των 7.500 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκονται σ'ένα ιδιόκτητο χώρο 12 στρεμμάτων στην Σίνδο, την Βιομηχανική περιοχή Θεσσαλονίκης. Η παράλληλη λειτουργία του Υποκαταστήματος των Αθηνών, δίνει την δυνατότητα για την άμεση και άρτια εξυπηρέτηση των εκατοντάδων πελατών μας σε κάθε άκρο της Ελλάδος.

Τα προϊόντα μας συνοδεύονται από όλες εκείνες τις εγγυήσεις, τα πιστοποιητικά καταλληλότητας και CE Mark που απαιτεί ο ευαίσθητος τομέας της εκπαίδευσης και της παραγωγής.

Έχουμε δεσμευθεί να προσφέρουμε ποιοτικά, πρωτοποριακά και αξιόπιστα προϊόντα για την κάλυψη των απαιτήσεων κάθε εργαστηριακού χώρου.

Η επιτυχία μας βασίζεται τόσο στην άμεση συνεργασία με τους πελάτες μας στην μελέτη και τον σχεδιασμό του εργαστηριακού εξοπλισμού από το Τμήμα Μελέτης και Σχεδιασμού, όσο και στην συνεχή εξυπηρέτηση των πελατών μας και υποστήριξη των προϊόντων μας από τα εξειδικευμένα Συνεργεία Εγκατάστασης και Συντήρησης.